spontant och fånigt..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spontant och fånigt..




Bara du vill

 

 

 

sträck ut din hand
jag håller den
om du falller
så ska jag alltid fånga dig
när tårarna rinner
ska jag torka dem
när du gör dig illa
ska jag vara ditt plåster
när nattens mörker kommer
ska jag vara ditt ljus
när det blåser och är kallt
ska jag vara din värme

bara du vill
bara jag får
så är jag allt du behöver

för att du ska vara lycklig

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 754 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-07-05 20:08



Bookmark and Share


  Rumi
Hur du lyckades få ner det här skriftligt fattar jag inte men du lyckades grymt bra med att fånga känslan och få den att hoppa rakt på en.
2010-07-16

  Gigi
Så många gånger jag
har tänkt dessa tankar men
aldrig skrivit ner dem så fint!
2010-07-15

  Matilda Linnéa Tinér
spontant, fånigt men fint :) Mysiga ord att läsa om kvällskvisten, man blir nästan lite sentimental.
2010-07-13

  firefire
precis,spontant är bra! känns ärligt så och inte alls fånigt och hör sen;)) fint skrivet:)
2010-07-05

    ej medlem längre
Detta var allt annat utom fånigt, underbar kärlekstext!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP