Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällust



Milda stråkar
mot en molnfri horisont
ser på
medan varsamma strån
kittlar fotsula
till skratt











Fri vers av Baystream
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmm...jättefin. En annorlunda vällust den här gången
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream