Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska jag flumma, ikläda mej rollen av en haschberoende marijuanamissbrukare som sniffat morfin och injicerat heroin i kombination med LSD-indränkta sockerbitar...


Under Flummig Flagga .....

Uh !

Va´?!
Faaaaaaan ! ja e´schå pra ,altså,vadå, liksom, hu, va´ trutt jag är, det ba´snurrar å snurrar, fan, stoppa karuschellen ! . Jag aälsjlxkar hella värllden, den är peace and love and understandin och hela jävla schiten och allt det där som de där korsbärarna scnackkar om , skrota alla bomber och skicka dom till månen eller något åt de´hålllet !
Men nu schiter ja´i allting, ja MÅSTE ha en sil,alltså, går å muddra nåra panschisar , de hinner ju inte med rollatorn får soppatorsk, haha ! Knackar väl nåra bilrutor och snor nåra stereos också , de´ ger nåra spänn, va´ fan, man måste ju LEVA !
fan, nu kommer schnuten, måste dra ju, de vill ju sy in mig på vatten och brö´, för fan, och de slåss ju, de tål ju inget, va´ fan, jag MÅSTE ju sparka på dem när de kladdar , de jävla polisbögarna !
Fan där är en dealer, å inga stålar har ja´, får man lite förskott, du, Eckke ?
NÄHÄ, din jävla skithög, dra åt helvette då, för fan !
Fan va´de snurrar, ja´tror ja´snetänder ! Går över stritan här, oj, en biljävel, stanna då, för fan , NEEEEEEEJ ! AAAAAAJ ! Jag faller,han kör på mej, den jävla dåren...................!

( I tidningen nästa morgon, drogad fotgängare överkörd och avliden på sjukhuset )

-------




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 19:33



Bookmark and Share


  peter markurth
Ge metadon till tunga heroinister, drogtesta barn i skolan, stoppa skiten i skolan, ge de som brukat 30 år o ej vill/kan sluta deras gratis, (talar ej om lsd etc) talar om sub/metadon=under kontroll= ej kommer ut på svarta marknaden etc...
2010-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Drogliberalismen är avskyvärd. En sinnessjukdom.
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska