Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Mörka, stjärnbeströdda
Bottenlöst djupa
Som ett tag speglades i mina
Bortvända, oåtkomliga
Även slutna ögon säger mer än ord




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan