Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtryck!

Sommar och sol
Värme
Kläderna klibbar
Svettas
Även om man står i skuggan
Så man bara längtar efter ett få slänga sig i ett svalkande bad
i närmsta sjö
eftersom det känns som om man håller på att brinna
och bara håller på att dö…..

Högtryck
Idag 27 grader över Stockholm
På lördag och söndag så ska det visst bli 33 grader varmt
Men man ska inte klaga på värmen
Inte efter den här långa och kalla vargavintern som vi har haft i Sverige
i år i alla fall

Själv ska jag åka och bada med brosan efter att han kommit hem ifrån jobbet
då vi bara ska slänga oss ut ifrån klipporna vid Flaten
Yippie!

Ska bli riktigt skönt faktiskt med ett litet svalkande bad……

Ken Cassel
7//7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 13:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga rader, ja nu är det verkligen badväder
men jag står över
2010-07-07

  Tini Tut
Jag älskar värmen.
Kram Tini Tuts Casillero del Diablo.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel