Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ifrån den ljusa sidan

Ja, jag bara älskar den filmen med Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding jr och så vidare
Ja, så jag har sett den filmen ett par gånger nu vill jag påstå
och blir alltid lika road
får mig alltid både ett och annat gott skratt
Ja, så jag känner igen mig så mycket i filmen för jag försöker också alltid se saker och ting ifrån den ljusa sidan
Och då spelar det ingen roll hur mörkt det än är
Det gäller bara att man försöker tänka så positivt man bara kan……
=)

Filmen går på Tv 1000 just nu och jag tycker att det är
en helt underbar film.......

Ken Cassel
7/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-07 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel