Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlingsplats nere vid sjön!

Vad ska vi nu hitta på?
Vad ska vi nu hitta på nu när vi har provat på det mesta och tycker att det mesta bara är tråkigt
Vi har gjort det
Vi har varit där och sett det
Så har vi inget nytt att komma med
Har vi så dålig fantasi
Tydligen!
Och självklart så finns det alltid någon av oss i gänget som då räcker upp en hand och säger
Vi kan alltid köpa oss några kalla bira och gå ner till sjön för att fiska lite
och bara festa
Kanske bada lite
Bara umgås lite och snacka lite skit så som vi brukar göra
när vi har det riktigt tråkigt
Ja, så gör vi för vad annat kan vi hitta på?!

Så efter att hela gänget hade köpt sig några kalla bira så började de alla
att nedåt gå emot sjön
Gå ner till sjön som nu suger så…..

Ken Cassel
7/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tja, vad annat kan man hitta på förutom lite bira nere vid sjön. En småkul, lite blasépräglad dagboksanteckning.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel