Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött utan att kunna sova...


Fatiguée, mais pas de sommeil...

Je sens la fatigue
une présence du sommeil
mais...

Dormir n'est qu'un rêve !

Je suis épuisée
après avoir travaillé
toute la journée
mais...

Je n'arrive pas à dormir !

Pourquoi ?
Je m'en demande,
car ceci me fatigue...
----------------------------
Jag känner av tröttheten
en närhet av sömnen
men...

Sova är inget annat än en dröm !

Jag är utmattad
efter att ha arbetat
hela dagen
men...

Jag klarar inte av att sova !

Varför ?
Jag fràgar mig detta,
ty det här gör mig trött...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 00:45



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Parce qu'il fait chaudissimo!!!

Ej blott här uppe i Norden
vrider sig i vånda jorden
och mänskan sina trasor
nu efter dagens fasor

Dansa en regndans, om du orkar!
2010-07-11

  Lindalou
När tankarna snurrar sover man illa. Det är jobbigt...
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm