Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Att vara vilse i sig själv
går det att beskriva
få dig att förstå
tror inte det för jag
förstår inte själv
spelar ingen roll
villken väg jag tar
så går jag vilse
spelar ingen roll
vad jag tar mig till för att göra
så blir det bara värre
hoppar från det ena till det andra
utan att slutföra nått
att hitta tillbaka till mig själv
verkar så långt borta
och tar på mina krafter
vill så mycket kanske för mycket
men tänk om jag inte hinner
tänk om.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-07-08 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna