Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med vissa personer är det svårt att komma överens


JAG SER RÖTT

Jag ser rött när jag ser dig
tar gärna en omväg, för att
slippa möta dig

Jag vet inte om du förstår
eller inte vill förstå

Att vi har inget att säga
varandra du och jag

Jag har det bra nu, trots
att ensamheten ibland
känns tung

Vid sådana tillfällen tar
jag fram den, böckernas
bok

Läser ett stycke, tänker efter,
känner efter, det är då jag förstår

Att även jag har rätt till
mitt alldeles egna liv

Ja, jag ser rött, när jag
ser dig, mår illa, vill inte
möta dig

Men ibland händer det
konstigt vore det annars
på en liten ort som vår




anits 8 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-08 19:20



Bookmark and Share


  Maria T
Gå rakryggad.
Du har rätt till ett alldeles
eget liv.
2010-07-11

  Eva Helene VIP
Din integritet är stark, fortsätt bevaka den!
2010-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Som Ulf Lundell sjöng.
2010-07-08

  Catharina Edin VIP
Klart där finns en plats för dig. Glöm inte drömmen från igår.
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP