Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balladen om han som var avundsjuk på hela världen

 

 

jag är svartsjuk
på en hel värld
ja, jag är avundsjuk på alla människor
som går på stan när du är där

jag är avundsjuk på din chef
dina kollegor och kunder
för att dem får spendera sin vardag
prata med dig och se hur vacker du är
varje dag

jag är avundsjuk på din mamma, pappa och dina vänner
för att du varit en stor del av deras liv
i snart 21 år
ja, jag är avundsjuk
för jag har bara känt dig i lite mer än två år

jag har bara varit någon
en liten del av ditt liv
jag har inte ens träffat dig än

och jag unnar dig allt i världen
men jag vill bara slippa vara avundsjuk
jag vill bara hålla dig i mina armar
och vara en större del av ditt liv
av allt det underbara
som är du

för du fyller det tomrum
 som befunnit sig i mitt hjärta
så länge nu
du fyller det med kärlek och lycka
genom att bara vara du
genom att du andas

och jag hoppas en dag
att jag är din och du är min
att jag äntligen
får vara en viktig del i ditt liv

då kommer en hel värld vara svartsjuk
ja, dem kommer vara avundsjuka på mig
för att världens underbaraste Rödtopp
tillhör mig

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-08 20:41



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
mycket välbeskrivet av dessa känslor!
2010-07-08

  Gunnar Hilén VIP
hur många kan erkänna dylikt ? jättebra.
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP