Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg till när jag skall stanna hjulet!

 

Du är nog hon som går på catwalken
självsäkert och smidigt
på skyhöga
och ler sådär lite inåtvänt

Kanske är du hon som ringer
i kritstreck
tjänar en miljon på en sekund
men drar bara lite på smilbanden

Möjligtvis hon som är en levande legend
med raspig
som rökt upp alla miljoner
medan hon skrattade

Eller så är du hon som blir begravd till midjan
i sand
hon skrattar inte alls, ler inte ens
inåtvänt

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-08 21:00



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Starka bilder av att vara kvinna. Gillar.
2011-01-09

  korpfjäder
Starkt, ironiskt och bitande bra!
2010-07-09

  Catharina Edin VIP
- jag är hon som rökt upp alla miljonerna!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP