Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste få raljera lite kring denna sport, att se män och kvinnor röra sina häckar som de värsta ankor eller något annat liknande..., ta inte upp nu, eventuella utövare här, det ÄR på skoj...


"Gångsporten - Ingen vacker syn !"

Gångare
är inga sengångare
men de rör sig som
"gengångare"

Gångare
ett speciellt "släkte"
kan väl slippa häkte
men stilen den
avskräcker
t o m
förskräcker !

Gångare
vaggar som små ankor
fast i stumfilmstempo
kvinnorna ,ofta, "plankor" (¤)
på farten ingen hämsko

Gångare
en sport med många
utövare
men jag vill inte
pröva´re
tycker det är osnyggt
säger lite styggt
att det är asexuellt
det var inte snällt

Gångare
kan bli diskade
då de springer
får de ett finger
av "gångkåta" domare
som de värsta romare

Gångare
för mej får de fortsätta
men jag tittar ej
gärna
inte ens på en
världsstjärna......

(¤)= "Plankor":Folkligt, kvinnor med små bröst....
----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-09 01:15



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Riktigt bra
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska