Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Mnemic (DEN) 2010




I den Svarta Intigheten (Mnemic)

~*~

En harmonierande helhet
Allting är ett upprepbart mönster
Tidsblock att fylla pusslet med
Som leder till frågorna utan svaren

Jag - en harmonierande halva
Döden väntar genom timglaset
Själens brinnande färger
Ingen karaktär
Ingen igenkänningsfaktor
Timglaset vrids, vänds och spinner
Men fortfarande ingen sand som rinner
Rostfödd utan mening i liv eller skrivande
Men i tvivel om spegelns ande
Men i tvivel om spegelns ande
Men i tvivel om spegelns ande

Vaknat igen i sanningen
I intigheten
Vaknat igen i sanningen
I intigheten
Svarta ocean
Svarta ocean
Vaknat igen i sanningen
Vaknat igen i sanningen

Vandrar här uppe på jorden där vi alla är maskar
Kuvade hjärtan inom dessa tomma kroppar
Vi kan finna något om vi tittar riktigt noga

Jag vill slita mitt skinn
Jag vill slita ditt skinn
Sprid dina vingar liksom lögnerna
Vaknat igen i sanningen
I intigheten
Vaknat igen i sanningen
I intigheten
Svarta ocean
Svarta ocean
Jag vill slita mitt skinn
Jag vill slita ditt skinn
Sprid dina vingar liksom lögnerna
Svarta ocean
Svarta ocean
Jag vill slita mitt skinn
Jag vill slita ditt skinn
Sprid dina vingar liksom lögnerna

Jag är sanningens ande
Den högste budbäraren
Jag förblir utanför
Himmelsdraperier

Med början nu kallar ingen mig
Djävul och det här är inget av Guds verk
Kaos

I sanningen igen
Uppvaknat
Vaknat igen i sanningen
I intigheten
Vaknat igen i sanningen
I intigheten
Svarta ocean
Svarta ocean
Svarta ocean
Svarta ocean


Mnemic 2007

L Patrik WJ svensk version 09/07/10

 

video:

Mnemic - In the Nothingness Black 2007

Mnemic - Liquid 2003

se även:

Meningslöst (Mnemic)

Vad Finns Kvar (Mnemic)

e-bok:



LyrIQs

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-09 10:21



Bookmark and Share


  Connie
Verkligen en tänkvärd text!

Sanningen är en plats utan plats. I sanningen ser vi oss där vi inte är. Sanningen återger oss både som oss själva och någon annan.
2010-09-08

  L Patrik W Johansson VIP
Hopplöshet, ja
Att tänka, ja
Versalerna, ja
Himmelsdraperierna, ja

Milton is everywhere

Be well,
LPWJ
2010-07-10

  Pot Pourri
fint arbete gjort. gillar verlalerna inledande i varje rad samt visst markerat versformat iom befintlig luft. Mnemic can´t say anything but a Well done Work, according to my own opinion. thx
2010-07-09

  Bibbi VIP
Du får mig verkligen att fundera.
2010-07-09

  aol
mörk ruggig text, där sanning verklighet är hopplöshet
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP