Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Ge mig ditt hjärta så jag kan
stampa på det!
Hugga det med min rostiga kniv och vrida om.
Slicka på det
och
kasta det till rabies smittade hundar!




Fri vers av wildrose
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 15:22



Bookmark and Share


  yoakimu
Ouch! Vill inte vara föremål för den här dikten. Som en gammal medeltida förbannelse!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose