Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många HATAR här (det gör jag med, ibland...) . Kruxet är att HAT kan förblinda och förhindra sansat och klokt tänkande....Därför väljer jag Kärleken !


Låt Oss Älska !!!!!

Låt oss Älska !
Lägga hatet åt sidan

Låt oss Älska !
Utrota pinan

Låt oss Älska
att sända ut
Kärlekssignaler
i långa "baner"

Låt oss Älska !
En Värld i Kärlek
kväver ALL smälek

Låt oss Älska !
Ha små Hjärtan i fickorna
dela ut dem
kanske mest, till flickorna
men,allra helst, till ALLA
låt Kärleksropen skalla !

Låt oss Älska !
Spola konkurrensen (!)
ge ALLA chansen (!)
fler och fler blir fansen (!)
blir rena långdansen (!)

Låt oss Älska !
Gammal och ung
lätt eller tung
tjock eller smal
varm eller sval
ful eller snygg
snäll eller stygg


Låt oss Älska !
Visst är det utopiskt
men blir ALDRIG tråkigt
verkar mikroskopiskt
men se´n ALDRIG bråkigt !
Så släng sannolikheten (!)
glöm all förtreten
vad du än heter
ÄLSKA i KILOMETER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt...
2010-07-09

  aol
en fräck härlig skrift, bravo
2010-07-09

  Tini Tut
Jaaa att älska i kilometer kan aldrig bli fel.
Kram Tini Tut.
2010-07-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Älska här, bli
älskad här, då ska
man vara grann och
not too old, då slängs
man i hinken, på vinken!
Sure man så det är nu, men
det kanske förändras efter
Ditt SKRI så än är kanske
inte hoppet förbi...
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska