Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gudrun Schymans pinsamma agerande i Almedalen (hon brände upp 100.000 riktiga kronor !), borde föranleda vissa vitsar (PÅ hennes välförtjänta bekostnad !)


"FI FAN på dej ,GNYMAN ! "

Gnyman
sabbar pengamoralen
har kvinnan blivit GALEN ?
bränner upp äkta pengar
ej heller några "småslängar" !
för vanliga en förmögenhet
en aktion, hånfull mot en allmänhet
vi, som får vända på kronorna
spyr på ledaren för "FI-honorna" !
vi ser ,aldrig, så mycket stålar
och vi kräks på så´na dårar
som förstör så mycket kapital
en slösaktig "Vandal-Festival " !
Så SKÄMS nu, Gudrun !
det var mycket"mat och husrum"
som Du destruerade
och vi, blott, VOMERADE !!!!!!!!!!

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 18:14



Bookmark and Share


  aol
j det var ju inte klokt det hon gjorde,
2010-07-09

  Lavinia Röd
Undrar hur mycket svenskarna fyrar av på nyårsafton varje år?
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska