Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ur verkligheten , just nu och just här, där jag är.....


"Bara lite sisådär eller hursomhelst..."

Här sitter jag
kan inget annat
svettig, modlös och övergiven
ingen i närheten
som bryr sej
barnen de leker
kommer hem och äter
när de är hemma
vill de ha nå´t,
pengar

Men det gör inget
jag trivs ändå
jag lever mitt liv
dagarna de gå
äldre man blir
spela roll
en dag dör man
Äh, jag tar mig en bira
för bira det bör man
behövs inget fruntimmer
blir,oftast, bekymmer
de kräver och kräver
för det jag bävar
Kärleken blir
aldrig blind
inte vid 61
det jag står
fast vid

Jag skriver mina rader
ibland får nå´n spader
på mitt politiska pladder
som den värsta "Black Adder" !
men vadå, jag bryr mej ?
nej nej nej
låt "dom där" sura
till ögona igen, mura
jag skriver vad jag tycker
skiter i andras nycker
men konstruktiva kommentarer
det är bra ,dessa rader
dem vill jag tala med
det ger en del,det med

Det här var bara en snackis
inget speciellt, helt allmänt
om vardag och livet,
politiken och inget för givet.....

--





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-09 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska