Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På mailen....., om en nära anhörigs problem .....


Igår skrev jag ett brev..

Desperat
Bitter
över samhällets kapitulation
inför en ung människas problem
som de, aldrig, lyckats lösa

Men hennes pappa,
han är ett "pain in the ass" på dem
en ,lite trubbtaggad, Bålgeting
han jagar dom än
han ställer förslag
som de ej svarar på
de ringer och förklarar
men de tycks ej förstå
att NÅGOT måste göras
innan det är FÖRSENT
ett ungt liv kan FÖRSTÖRAS
och det, framgent
De säger vackra saker
urskuldande
bortskyllande
undfallande
men inget konstruktivt
faller ur deras munnar
för mej framstår de
som uttorkade brunnar
Floskler löser inget
ska jag gå till tinget ?
Anmält dem har jag
men inget händer
less på det här
att ta en dag i sänder....

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 21:30



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ja, ibland känner man sig verkligen uppgiven inför byråkratin...Hoppas det ordnar sig till slut i alla fall......
2010-07-09

  Gawain VIP
Svårt. Det smakar beskt ända hit..
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska