Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte hur många ggr vi spelade den här på skiva och som cover, tog ut hela skivor med Slayer, Kreator, Morbid Angel mm under den musikepok jag tillhör, första vågen av Thrash som 25 års jubilerar




Blodsregn (Slayer)

~*~

I skärselden fångad
Ett livlöst objekt, levande
Åväntande vedergällning
Döden skall bli deras förvärv

Himlen blir nu röd
Maktens återkomst nalkas
Fall ner i mig, himlens blodröda tårar
Utplåna lagarna skrivna i sten

Genomborrad från nedan, själarna från min svekfulla historia
Förrådd av många, nu droppar det från ornamenten ovan

Åväntande vedergällningens timma
Din tid rinner iväg

Blodsregn
Från en sönderriven himmel
Blödande i sin fruktan
Skapande hela min struktur
Nu skall jag ha min blodsregim!

Slayer [Lyrics: Hanneman, King Music: Hanneman] 1986

L Patrik WJ svensk version 09/07/10

 

Den här kan ju användas med lugna akustiska ackord vid lägerelden...eller med full volym...och videon är bara färg...

video:

Slayer - Reign in Blood LIVE 2004

e-bok:



LyrIQs




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 21:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP