Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa vecka nàr temperaturen ca. 40°C i Paris...


Quelle chaleur qui nous attend

La canincule
la semaine prochaine
l'air chaud
et pas de vent

S'il ferait bien frais,
mais ici,
il n'en fera pas...

Il faudrait boire
beucoup
de l'eau
pour se hydrater...

Quelle chaleur qui nous attend...
------------------------------------
Värmeböljan
nästa vecka
den varma luften
och ingen vind

Om det vore friskt,
men här,
det kommer det inte att göra...

Det skulle ha behövts dricka
mycket
av vattnet
för att hydratera sig...

Vilken värme som oss väntar...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-09 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm