Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kampanda i diktform...., en evig kamp.....


Vem vill följa med mej i kampen ?

Vem vill föja med mig i kampen ?
Vilka vill vara med ?
Göra de viktiga avstampen
äta med silversked
Den kan bli hård och bitter
total avsaknad av glitter
men om den når sitt mål
fyller vi många stora hål
i många fattigas ekonomi
för fattig är, Aldrig, fri

Vem vill följa med mig i kampen ?
Möta en överlägsen motståndare
som använder alla medel
för att allt, till vånda ,ge
Fullständigt hänsynslös
falsk och skabrös
övertalande pretentiös
vill muta dig till "famös"

Vem vill följa mig i kampen ?
Mot det Onda
en evig fajt

Det kan ge Värsta Krampen
för det Onda
finns på Varje sajt.......

-------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-10 02:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hänger på!
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska