Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om temperaturen, i förhàllande och yttre...


Chaud

Il fait chaud
une telle chaleur...

Mais non,
je ne parle pas de la température extérieure...

Il y en a de soucis
dans une relation amoureuse
qui s'y réchauffe

Mais aussi,
la température extérieure
s'y réchauffe en ce moment...

Il en fera très chaud...
-----------------------------------------------
Det är varmt
en sàdan värme...

Men icke,
jag pratar inte om den exteriöra temperaturen...

Det finns bekymmer
i en kärleksrelation
som blir varmare här

Men ocksà,
den exteriöra temperaturen
blir varmare här...

Det blir mycket varmt...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 208 gånger
Publicerad 2010-07-10 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm