Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. i andra världar som även nu.. en evig cirkel av nyttja eller nyttjas..




Sista brevet

 

 

 

Så säg herrn är herrn gift.
Jag såg hudens vita invid solbrunt


Så säg herrn är herrn inte ens kvar hemmavid
när herrn har egna barn
Så säg herrn är herrn van


en kick i skrevet för mindre?

 

*knycker nacke slänger hår och vippar häck i en tvärvändning så asfalten smälter*

//
Jungfru? my as in da fräs för mindre, men min kull sitter här och ler

åt värdsliga problem i de otrognas värld
Så säg herrn, har jag

eller du

varit förebild här

säg

har du egen bild av värld
eller bara inte

vaknat än


från mammas skötes krypta
//
Miranda Tirana
Ambra Simone -

 

en annan måne drar förbi blott utanför hagens hägn

en sorglig som jag
en längtad som jag
en djup som jag
en leksjuk som jag

en evighet bakom det lilla som skymmer
som rymmer

sagornas saga

så herrn adjö och herrn var snäll
strö sältan i egna små sår

din fru hon får ditt barn i vår
så skona de bägge från ödet

 

/Destiny

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-10 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Me like.
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri