Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har levt



Jag har levt
Med en cancer
En del av mitt liv
Och sett hoppen de komma
Och gå

Jag sett död på besök
Jag sett nya försök
Jag sett sorgliga ögon
Sett lycka som rökt

Jag har levt
Med en cancer
En del av mitt liv
Och sett sorgen som komma
Och gå

Jag hört gnällsympati
Ojjande som släppts fri
Och mänskor bara helst
Går förbi

Jag har levt
Med en cancer
En del av mitt liv
Och hört döden på dörrn
Knacka på….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-10 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO