Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utanför trygghetens varma hamnar


Socialfobi

Mina händer darrar igen

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte

Rädslan kommer smygande under tungan

Förlamar allt jag säger

Svetten som rinner från mina händer

Kunde lika gärna varit tårar

De kommer skratta åt mig

Jag bara vet det

Ångesten förföljer min skugga

Lär sig nya sätt att skada mig

Världen utanför är ond!

Kan ingen förstå det?




Fri vers av MM
Läst 699 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-10 23:44



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Det här känner jag så väl igen. Bra beskrivet.
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

MM
MM