Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom var såååå många! Trodde trädet skulle lätta här ute :)  ahh svensk sommar när den är vacker mitt i ett sorgens träd!




Tallhaiku

 

 

¤¤¤

Gråsparvarnas mat

Trolltorrtallarnas toppar

Nu trädet lever

¤¤¤




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-15 21:54



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Trolltorrtallar - vilket tjusigt ny-ord!
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri