Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort fundering om varför det som kändes så otroligt rätt och riktigt kunde svänga och dala neråt så hårt och snabbt....


(men han älskade inte mig på riktigt....)

vi var tvillingsjälar
som delade alla
grundläggande
värderingarna..
det var bara
VISSA saker som
vi inte var eniga om
(men trodde kanhända
att "opposites attracts"!?)

exempel kunde vara
väldigt kort uppradat här:

politiska blå/röd
etiska /oetiska
religiösa/ateistiska
hund-eller-katt
nord-eller-syd
drogsyn/antidrog

små eller gigantiska
klyftor oss emellan

annars tyckte vi
nog rätt lika
om det mesta...




Fri vers av firefire
Läst 114 gånger
Publicerad 2010-07-11 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire