Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Je t'aime !

Je te regarde quand tu dors,
mon bel homme,
l'envie de m'approcher de toi,
t'embrasser,
te caresser,
sentir la chaleur de ton corps...

Je sens l'odeur de ton corps,
tu m'appartiens,
mais si tu veux partir,
je t'en laisserai t'en aller...
Car je t'aime !
------------------------------
Jag betraktar dig när du sover,
min vackra man,
lusten att närma mig dig,
kyssa dig,
smeka dig,
känna din kropps värme...

Jag känner din kropps lukt,
du tillhör mig,
men om du vill lämna mig,
jag kommer låta dig åka bort...
Ty jag älskar dig !




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm