Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självbiografiskt eller ej..men inspirationen ser ni ju varifrån den kommer....


Sven-Otto L:s och mitt secret lovelife....

Jag vet hur det gick till nu ! Svaret på gåtan som jag sökt så länge,hittade det i Aftonbladet idag! Min mystiska man...Sven-Otto Littorin!Det är ju klart att det är så det måste vara....

Den känsliga mystiska ömsinta mannen (P-G Jönest som han kallade sig) som skickade alla (hemligstämplade) mail till mig...han som inte kunde säga allt ,men var helt galen i mig...ibland!

Jag hade ju på känn att han egentligen HADE fru och barn och ett helt annat liv än det han beskrev för mig...fattar varför han blev sur när jag inte ville chatta,och när jag sa att min webcam var trasig och att jag inte hade tid...
Kanske därför han sa som han sa och gjorde som han gjorde..

Synd för honom!

Han hittade en riktig glädjespriderska i stället,från Amsterdams glädjekvarter,eller om det var någonstans i Stockholm..det vet ju alla att hundarna som ligger på rygg och särar bara gör som flickorna i Stockholm,eller hur...( haha!)

Nja,ta nu inte allt jag säger på allvar och ej heller med en klackspark! En spark i skrevet ska han få förresten den jäveln nästa gång han dyker upp här och tigger om värme och tröst vid mitt bröst..

Anade väl aldrig att han var riksdagspolitiker! Han sa ju bara att han jobbade på bank och skötte aktieaffärer åt vissa "höjdare" i samhället..Tyckte han var charmig och söt,lite mesig och blyg och med ett visst utseendemässig släktskap med Eric Gadd...

Själv var han tvungen att gå till det lyxigaste "bottenskrapet",fast jag kan tycka att två lakan för två timmar egentligen är ett hån mot även denna yrkesgrupp! "Torsk på djupmete",kanske jag ska tipsa AB om denna fyndiga rubrik!

Undrar förresten om jag också blir rik nu om jag skulle ta och kliva ut ur anonymitetens garderob och sälja min historia till pressen..kanhända Expressen ger dubbelt upp,ska göra allt för att trissa upp priserna! Är väl bara skäligt,så mycket som jag har fått utstå för hans skull..

Han skickade förresten ett sms nu,så jag måste sluta..han har precis betalat min biljett till Bora Bora,så vi sticker dit till Vickan och prins D så han får vila upp sig,stackarn...

Det är ju bara honom jag älskar och vill ha.............






Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 227 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-07-11 19:11



Bookmark and Share


  Anders Perols
Ha ha, den var bra
2010-07-12

  Suzy med punkterna
Du är väl för härlig
2010-07-11

  Niclas Petersson VIP
Hahaha... :)
2010-07-11

  hawkeye
:)
2010-07-11

  LenaJohansson VIP
rolig...
2010-07-11

  Mats Henricson
Cool, tror t o m Littorin skulle skrattat lite...
2010-07-11

  Tini Tut
Hahaha fan vad rolig du är, och tack för dagens skrattsalva.
Fast lite avundsjuk blir jag allt, jag trodde han var min.
Kram Tini Tut
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire