Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig som flytande margarin idag

Det är så varmt vart man än
befinner sig känner mig som
ett flytande margarin paket
som stått för länge i solen

Man kanske inte ska klaga
efter den kalla jobbiga vintern
vi ha haft men det får vara lite
måtta av den goda sommaren

Nu vill jag ha regn så man slipper
känna sig som flytande margarin
står snart inte ut med mig själv
flåsar nästan när jag skriver
dessa rader




Fri vers av Ann-christin
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-11 19:23



Bookmark and Share


  Maria T
Ja. det är jobbigt när det blir
för varmt.
2010-07-16

  anits VIP
Ja, värmen tar på krafterna
bra skrivit
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin