Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten ordlek kring detta.....


Varför jag tycker om och inte...

jag tycker om
att ni tycker om
och att ni bara tycker
också det om jag tycker
för jag tycker att alla ska få
tycka , om det de vill
det jag, också, vill
det viktiga är att man tycker
om eller inte ,spela roll
bara man tycker......

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-07-11 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska