Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja , jag vet inte riktigt ... Vill väl bara vara speciell för någon igen .


Är det meningslöst att hoppas ?



Är det inte konstigt ändå ;

här blottar jag mitt inre och skriker ut mina känslor

utan att en enda själ reagerar .




Övriga genrer av nea.
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-17 17:51



Bookmark and Share


    Sara.
JAG BRYR MIG !



ÄLSKAR DIG , <3
2005-11-17

    David82
Typisk tjejdikt, men ok
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.