Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I don\'t know why men ibland behövs inte mer än en känsla ,


oh honey , vi ska elda ångest ikväll och löven faller , gör vi ?






Någon
kastade småsten mot fönsterglas inatt
[hoppades
höll andan]

viskade röksignaler i höstkylan
och höll ett stadigt tag om en pulsåder


Någon annan
låg nedbäddad i självömkan
mellan duntäcken
och ropade ångest mot väggarna
som kröp närmre men
inte alldeles inpå


Du
förkolnades inatt
brann som aldrig förr
fick någon att inse
att drömmar om obotlig kärlek
skall förbli vad de är
och


Jag
stirrade ut i askan av tusentals minnen
virkade tankemönster
nya vokabulär
och önskade att
det var dina fingrar
som höll hårt om min hals inatt










Fri vers av nea.
Läst 852 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-12 22:19



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Du är fantastisk!
2007-02-05

  Trubbel
herregud så bra den här är. vet inte vad jag ska säga... verkligen sjukt bra!
2006-10-16

    Camillaa
Underbart!
/ C *
2006-10-15

  ordterroristen
Stum och lite förbluffad blir jag, din berättelse är snutt på magisk. De metaforer och ytterst välformulerade mini-scenarion du målar upp är mycket välskrivna. Denna bokmärks, kanske till och med blir en favorit (om jag tycker om den lika mycket nästa gång jag läser, och då säger jag till).
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.