Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
makes no sense at all , behövde bara skriva av mig


viska mig hel


03.24 ,
ett lakan utan fyra fötter känns inte lockande

jag är sådär härligt tom och full nu
och min tröja luktar som du

det är bara några timmar sen sist

dåtiden är bara några evigheter bort
vi är sådär nära


mina läppar smakar fortfarande hav och baccardi cocosnöt

och vi kippade efter kärlek
i uppförsbackar utan gatlyktor

men det gjorde inte ont
älskling

ljug igen

dina händer brände inte bort avtryck
de skapade fler


så viska mig hel




Fri vers av nea.
Läst 924 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-06 03:45



Bookmark and Share


  Elin Brändström
Eloge
2010-05-06

  O_regelbunden
Nea! Denna var, hm ja hur ska jag uttrycka det som bäst... Fantastisk! Just för att den kanske bara var \"ord du behövde få ur dig\", så äkta, så bra!
2008-04-15

    nc
riktigt fint :D speciellt för att vara på svenska :)
2008-02-17

  flodko
de när jätteeeee vacker rosa!!!!!
puss kram ankan :):)
2007-09-11

    Nicklas VIP
verkligt vackert... och otroligt lidelsefullt!
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.