Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja , jag vet att rubriken är kass. och ja , jag vet att texten är en enda stor kliché. men hey , det är så det käns.


& jag vet att jag inte kan ändra dina känslor , skall vi fly , vännen min ?





det är inte så
att jag vill göra dig olycklig
på något vis

jag vill bara fly
springa så fort jag kan
rymma från mig själv

vart är världen på väg
när inte ens vännerna finns kvar ?



jag snubblar

faller

slår hårt i marken


varför är du inte här och hjälper mig upp
vännen ?



& jag kanske inte är en sådan
som får pojkarnas hjärtan att stanna
med ett enda ögonkast
men

hans andetag
var så vackra mot min panna


och våran vänskap var helig

\" du&jag föralltid , vännen \"
var det inte så ?







Fri vers av nea.
Läst 930 gånger
Publicerad 2006-10-28 20:48



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Kliché?? Nä knappast.. synd bara att så mkt tråkigheter & besvikelser ska behöva bli klichéer. Kan ju bara berömma dig ännu en gång för en väldigt fin text.
2007-02-05

    Nicklas VIP
Man kan nog inte ta någon förgiven. Varken vänskap eller kärlek. Men det gör man ofta, även om man inte borde. När en person som betyder mycket (kanske allt), försvinner, så börjar ett sökande efter svar. Ett sökande som kanske aldrig får sitt slut.

Fins skrivet!
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.