Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar oss så mycket att det gör ont , vännen \"even if you can not hear my voice , I\'ll be right beside you dear\"


inte ens fotavtryck i sand kan suddas ut om de gjorts av oss , syster min









kanske var det så att våra hjärtan höll varandra varma
för att alla andras var så kyliga men
minnet av sommarskratt och
solbrända barfotafötter mot grusvägar
får mig alltid att vackla och tappa ord

och du tejpade mig i hörnen
där jag börjat gå av bit för bit
rundade av kanterna på mina fotavtryck
för de var alltid så skarpa

och jag gick ett varv till


& kanske är inte vintrarna menade för oss , vännen ?









Fri vers av nea.
Läst 978 gånger
Publicerad 2006-09-25 23:10



Bookmark and Share


    stelnad
fantastisk dikt.
i'm lost for words.
jaao, konstruktiv kritik var det.. haha, jag är värdelös på sånt här ;P
jag älskar att du med en gång lyckas fånga mitt hjärta, och att det finns något som känns så kärleksfullt och omtåligt i texten.
jaa, det enda som jag kan påpeka, och det är inte något som stör egentligen, det är väl att titeln känns lite lång och slår inte lika amazing som själva dikten.
men, det är bara småtjafs, helt underbart skrivet! du är urbra :)
2006-09-26

  siben
Otroligt vackert. Sorgset. Starkt, jag blev verkligen berörd.
2006-09-25

  Talema
Vacker bild, vacker text och vem som helst som citerar snow patrol får mig att känna.
2006-09-25

    los clinton
det är sådana dikter som SL borde sätta upp i tunnelbanan
så mycket känsla
du gör mig salig
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.