Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej , jag är missnöjd med slutet .


Älskling ,


nu käns det som evigheter sen vi
tumlade in bakom ett hörn i någons farstu
förlorade oss själva
bland leenden och ögonkontakt
och provade våra läppars passform

de var som skapta för varann


& mina fingrar dansade så enkelt
över dina ryggkotor
den där natten
då mörkret kröp inpå
och din tunga skrev vackra melodier på min hud


med dig var jag alltid ett stenkast från omvärlden
men nu är du en oändlighet bort
och varenda fiber och partikel i min kropp
bildar iskristaller av längtan
efter dina trygga armar

är det för sent ?




Fri vers av nea.
Läst 887 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-28 03:16



Bookmark and Share


    nc
fint skrivit :D <3
2008-04-09

  O_regelbunden
Fan vad du har blivit så jävla bra! Sorry de runda orden haha.. Men, det e aldrig försent. Aldrig. Man lever bara en gång. Livets enda så jävla enkla budskap är KÄRLEK. Den e det aldrig försent för. Kärleken alltså ;P
2007-02-05

    los clinton
helt sjukt fantastiskt, underbart skriven :' )
älskar den!
2007-01-30

    jäntan
Fint skrivet!

...och du;

det är ALDRIG försent!!!
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.