Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
numera är det ganska uppenbart varför bästa vänner ska förbli vad de är och inte försöka vara något annat .


och vi borde frusit tiden men istället andades vi ur varandras lungor





det gjorde så ont
som tusentals sparkar och slag
när fingerspetsar lämnade varandra
i januariförklädnad

för nånstans visste vi nog att de inte skulle ses på länge igen
men jag håller fortfarande räkningen
dagar , minuter

millisekunder


sextiotvåtusenfemhundrafyra
evigheter


& du var en sådan som alltid dansade i motvind

du förde ,
jag följde


min hud läste dina läppar som en öppen bok
och din mun plåstrade om mina sår

jag förblödde ,
du bröt löften


& tiden går så fort ibland och ibland inte alls men
du står alltid still
alltid fastfrusen , pausad
väntar på att någon ska bryta isar
och du väntar
på att någon ska trycka på play men


ingen andas längre




Fri vers av nea.
Läst 866 gånger
Publicerad 2007-02-20 01:14



Bookmark and Share


    infatuated
mycket vacker. Vacker uppbyggd, vacker språk. Jättebra!
2007-05-08

  brainwashed
helt otroligt vacker :D gillar skarpt!
2007-03-30

  angeleyes_
Både denna och dikten \"Älskling\" är helt fantastiska. Språket, uppbyggnaden av meningar, allt är helt enkelt perfekt!
2007-03-06

  Nina V A
Grymt bra i ton, stil och språk. Den är så kännbar och du har verkligen lyckats fånga svårmod, längtan, smärta och frustration
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.