Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja , jag är värdelös på rubriker . förslag ?


och du sa Hey darling, nu har allt brunnit ut

Nu är ordförråden tömda för länge sedan
de sista tonerna har dött ut

vi är inte ens ett du och jag längre
nu är vi
ingenting alls
och vi blundar för lögnerna och sanningarna nu

Och jag letar frustrerat efter något
vadsomhelst
någon som kan bränna bort dina fingeravtryck
från min hud
slita av mina stämband som skrikit ditt namn
alltför många gånger

men en svag bris av lättnad
drar över melankolin
trots allt

nu är det slut
en gång för alla


idag är murarna inte byggda av papier maché
ingen kan riva dem igen

och du är inte tyngre än luft

ja , jag ljuger
mitt hjärta väger mer än bly




Fri vers av nea.
Läst 882 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-08 19:11



Bookmark and Share


  spegelbild
älsk, vet känslan. det gäller att hitrta kärleken i något annat ,

älskar dig förevigt <3!!
2007-06-20

  beuys
jättefin härlig dikt. enkel men unik. känner igen mig. skön att läsa. kram!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.