Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite sena djupsinnigheter....., denna gång kring sömnen...


Nattliga funderingar..

Varför sover vi ? För att samla kraft,säger de lärde och påstår att de flesta behöver ca 8 timmar per dygn (vuxna då) . Konstigt, jag brukar va piggast efter max 7 timmars sömn, sex timmar brukar räcka bra... Det lär finnas människor i vår värld som ALDRIG sover och de lever ändå ! Fast får jag bara 4 timmar och mindre då brukar jag va ruggigt seg nästa dag, har ni också reagerat på hur svårt det är att sova nu när det är så kvalmigt på nätterna ?
----




Prosa av Mats Henricson
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 00:36



Bookmark and Share


  Anna*
Jo, jag har svårt att sova när det är för varmt. Gör vad jag kan för att hålla temperaturen nere i mitt sovrum och har en fläkt i kök och vardagsrum. Jag behöver rätt många timmar för att känna mig utvilad men det beror väl på att jag vaknar så ofta under natten. Må du sova gott när det är så dags!
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska