Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligt nog..




Uppskjutet liv

 

det skulle bli en annan dag
det skulle bli när vi fick tid
och lite längre fram
för det var mycket nu
man får prioritera
men det skulle bli av - absolut

så tänkte vi i alla fall
så trodde vi
medan vi ännu hade tid

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-12 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger