Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad tid..


likt krossade
snäckskal

ser vi
varann
med tårfyllda
ögon


kysser likt
drunknande hjärtan


älskar allt
vi kan



smeker glödhett



älskar blott

lånad tid




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-12 13:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så mycket smärta men så vackert passionerat och känslofullt och i högsta grad en gripande text!
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell