Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I hate to love you i love to hate you...eller nåt..


frostvarm

frostvarm
smälter jag
av isen
i dina blå
migfrånvända
kärlekskalla
underbara
ögon
över mina
i vår första
judaskyss
baklänges
tungan i gommen
armarna bakom ryggen
hudlösa blinda
av känslolam
kärleksleksallvar




Fri vers (Modernistisk dikt) av firefire
Läst 227 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-07-12 17:59



Bookmark and Share


  Drömkram
Obesvarad kärlek beskriven i näst intill ironisk stil. Bildrik och symboliken flätar samman orden, som om i en ordlek. Fantastiskt diktat. Kram
2010-07-14

  LenaJohansson VIP
denna gillar jag...
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire