Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sommaren är het

den här jävla längtan
som kommer ibland
jag vet vad du gjort
men jag bryr mig plötsligt
inte om det
jag vet vad jag gjort
men tror ändå att du skulle
ta mig tillbaks
är det hettan
är det ensamheten
är det sommaren
detta är slöseri
med en sommar
slöseri
med en kropp
slöseri med ett liv
att längta sig
tillbaka




Fri vers av Gunsan
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-12 20:22



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det är hettan. Jag ska hyska mig i badet nu, i sjön. Det är sommaren, det är all naken hud. Svälj hårt och hyska i sjö (det är inget gott råd, det är vansinne).
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan