Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....




Låt oss stanna tiden

Jag räknar dagarna tills vi ses

När jag får se dig

Röra dig

Höra dig prata

Älskar att höra din röst

När din hand passar i min

När vi ska stanna tiden

Och bara vara

Se solen gå ner

Vi vet allt om varandra

Vi vet ingenting

 

 

Hon tycker om Han

Räknar dagarna tills vi ses




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-12 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En urgullig dikt till din prins.

En riktigt "glad - i - hjärtat - dikt"
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel