Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och saknaden kändes i bakhuvudet idag, närhet, electricitet det obeskrivliga, som jag sa


Till valars mollsång




och kärleken låg djup, i havsbottensdy
strävade, strävade

upp mot en strimma av ljus, kunde skönja
knappt andas genom alger och sörja



jag tror vi först vaknade av ett hjärtslag,
en gammal ton

och dödades av ett piskslag i nacken,
av en sjöjungfrus ord



du tog tag, gled upp mot ytan, ljuset
jag satt fast, blev kvar

i en vågvattenrörelse under algers blad,
en valsångs mollsång












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-12 21:50



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
den här kan sjungas så fast är den i rytmen

nästan klassisk

må bättre

Be well,
LPWJ
2010-07-13

  Anders Perols
Mycket målande poesi, bra!
2010-07-12

  blaite
Skitbra
2010-07-12

  stenen/ Yv Ericsson
otroligt bra..!
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP