Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

Han är svart som hatet i dina ögon
Han är kall som orden du spottar på min rygg
Han gör mig rädd som ensamheten sen du gick

Varannan natt kommer han i mina drömmar
Vänder och vrider mig ut och in
Böjer min kropp i maktlösa kramper
Piskar mitt hjärta tills ögonen läcker blod
Tar ett hårt tag om min svaga själ
Höjer kniven
Sen vaknar jag

Varannan natt kommer du i mina drömmar
Med ditt leende jag saknar så oerhört
Min kropp följer dina fingrar
Du viskar, skriker, förlåter
Jag lättar, svävar på vår lycka
Du tar ett hårt tag om min svaga själ
Lovar att aldrig släppa mig
Sen vaknar jag




Fri vers av svartvitsjal
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-13 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal