Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar efter mer

Vi handlar på ica
kollar på idol
och somnar i soffan

Vi gungar i solen
krattar löv
och blåser såpbubblor mot molnen

Vi bakar kladdkaka
badar badkar
och dricker kaffe på balkongen


Jag umgås med vin och svart kajal
är lycklig på lördagen
Ska börja måla med mer färg






Fri vers av svartvitsjal
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal