Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta du kan göra mot mig är att få mig att känna, helt i onödan

Du håller hårt i mina händer
I skydd av dina varma jackfickor

Dina svarta ögon
Ger mig längtansfulla blickar

Dina mjuka läppar
Viskar förförande lögner

Din starka hand på mitt lår
Ömt, som om vi hade något eget

Dina ilande kyssar
Leker försiktigt med min tunga


En svårdefinierbar känsla
Som jag fann med dig

Som nu måste



Om jag inte hör från dig igen




Fri vers av svartvitsjal
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal